- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
درمان های روانشناختی ـ روان درمانی یک ارتباط بین پزشک درمانگر و فرد مبتلا به مشکلات سلامت و نیازمند کمک است. هدف از این ارتباط تغییر یا بهبود رفتارها و یا تقویت شخصیت مثبت در فرد است. رویکرد روان درمانگران عمدتاً مبتنی بر مداخلات رفتاری و رفتاری شناختی است. CBT (Cognitive Behavioral Therapy) شامل مجموعه ای از تکنیک هایی است که اجزای رفتار درمانی و شناخت درمانی را به صورت توأم در بر می گیرند. این روش فرآیندهای خلقی و شناختی را که اختلال آنها باعث ایجاد علایم می شود، در نظر می گیرد و هدف آن شناخت و تحلیل افکار و عقاید غیر عملکردی، ارتباط آن ها با علایم بیمار و نیز شکل دهی الگوهای رفتاری مفید و سازگارانه تر است.
مایوفانکشنال تراپی یک روش فیزیکی در درمان آپنه انسدادی حین خواب کودکان و بزرگسالان است که موجب بهبود عملکرد عضلات بخش فوقانی راه هوایی می شود. مایوفانکشنال تراپی می تواند به عنوان یک روش مکمل در کنار سایر روش های درمانی آپنه انسدادی حین خواب مورد استفاده قرار گیرد.
درمان جراحی به اندازه استفاده از دستگاه پپ (سی پپ) و دستگاه داخل دهانی در درمان آپنه خواب مؤثر نیست. در صورتی که درمان با دستگاه های پپ (سی پپ) و دستگاه داخل دهانی برای شما مؤثر نبود، از گزینه های متنوع جراحی می توان استفاده کرد.
درمان با تغییر موقعیت خواب (Positional therapy)، یک روش رفتاری به منظور درمان وقفه تنفسی حین خواب است. برخی از افراد زمانی که به پشت می خوابند دچار وقفه تنفسی حین خواب می شوند. به این حالت تاق باز (supine) گفته می شود.
تغییرات مختلفی در سبک زندگی شما وجود دارد که میتواند خروپف و بهبود عارضه وقفه تنفسی حین خواب را کاهش دهد. تغییرات رفتاری مانند ترک مصرف دخانیات یا عدم نوشیدن الکل می تواند در بهبود عارضه وقفه تنفسی حین خواب (آپنه خواب) مؤثر باشد.